*for more details, click here*
June 1st (4-10pm)
Did you know that MMS PTA collects the Faculty's Favorites so that when students and parents want to thank them for all they do for our Mavericks you can get them something that will really make them feel special? Check out of lists for your student's teachers!
If you missed the parent program with Katie Greer on Monday, Sept. 26th, you can find very important information on her facebook page and website.
Do you plan to volunteer in Plano ISD this year? Don't forget to submit your Volunteer Application TODAY! These background checks expire on June 30th of each year, so please resubmit yours even if you have done it in the past. We look forward to Volunteering with You!
Are you interested in helping MMS PTA earn money just doing the things you normally do? Check out these opportunities where a portion of the money you are already spending will go directly to helping the Students and Staff at MMS! Click the logos below for more information.
#StartWithaSmile at smile.amazon.com/ch/57-1162364 and
Amazon donates to PTA Texas Congress Murphy Middle School PTA.
Have you signed up to receive the MMS e-news? It’s a weekly newsletter from MMS with all the latest information from the school and the PTA. Go to Parent Portal (https://parentviewer.pisd.edu/) and find the section named ‘E-news’. Click on the ‘here’ button and subscribe to each of the schools you have students attending. It’s a great source of information!
Murphy Middle School PTA
President – Angela Hughes
1st VP Programs – Susan Rice
2nd VP Membership - Jennifer Almholt
3rd VP Ways and Means – Michele Kester
4th VP Volunteers – Kristy Bennis
Secretary – Stephanie Ownby
Treasurer – Paula Heston
Bell Schedule for Murphy Middle School (2016-2017)
The following information may be helpful as you find yourself needing to make appointments during
the school day or deliver items for lunch or certain classes.
1st Period: 8:30 – 9:23
2nd Period: 9:27 – 10:16
3rd Period: 10:20 – 11:13
4th Period: 11:17 – 12:51
"A" Lunch (6th Grade)
Lunch 11:17 – 11:47 (30 minutes)
Class 11:51 – 12:51 (60 minutes)
"B" Lunch (7th Grade)
Class 11:17 – 11:49 (32 minutes)
Lunch 11:49 – 12:19 (30 minutes)
Class 12:21 – 12:51 (30 minutes)
"C" Lunch (8th Grade)
Class 11:17 – 12:19 (62 minutes)
Lunch 12:21 – 12:51 (30 minutes)
5th Period: 12:55 – 1:44
6th Period: 1:48 – 2:37
7th Period: 2:41 – 3:30
Please let us know if you have any Questions, Comments or Concerns.
|VP of Programs||Susan Ricefirstname.lastname@example.org|
|VP of Ways & Means||Michele Kesteremail@example.com|
|VP of Volunteers||Kristy Bennisfirstname.lastname@example.org|
|School Supplies||Marcia Kvizemail@example.com|
|Spirit Wear||Nicole Broeckelfirstname.lastname@example.org|